luni, 18 mai 2009

Yes man!


"Yes man" e un film apărut 19 dec 2008, cu Jim Carrey. Ce pot să zic mai mult de Jim Carrey? :P Nu ştiu dacă Jim a jucat şi în alte filme înafară de comedii, dar eu îl văd potrivit doar pentru comedii. Ăsta îi e stilul.
Ieri am văzut filmul şi mi-a plăcut foarte mult.
E o comedie foarte mişto, în care Carl(Jim) e un tip ce lucra la o bancă. Viaţa lui era foarte monotonă şi în urmă cu 2 ani(parcă) fusese părăsit de soţia lui. El era genul de om care spunea mai tot timpul "Nu" atât invitaţiilor în oraş cât şi cererilor de împrumut bancar ş.a.m.d. După un seminar, cam ciudat din punctul meu de vedere, viata lui se schimbă radical. Noul său "Nu" devine "Da" şi de aici încolo începe distracţia.
Doar imaginaţi-vă să răspundeţi "Da" la orice vi se cere.... :)) La un moment dat prietenii lui, pe care aproape îi pierduse, încep să se folosească de el. Dar el începe să traiască, lucru de mult uitat de el :)) Nu mă apuc să-l povestesc tot pentru ca nu are rost, trebuie vazut!
E aşa de fain că nici nu-ţi dai seama cum trece timpul în timp ce te uiţi la el.
Am să pun şi câteva poze ca să vă faceţi o idee. Enjoy!








3 comentarii:

Snakey spunea...

Prea misto! :D L-am vazut de 2 ori!

Di spunea...

Fain film, dar chiar nu m-ar tenta sa zic "DA" la tot ce mi se arata.

Bogdan spunea...

Chiar e misto filmul. Evident ca nici pe mine nu m-ar tenta sa zic Da la orice. Oricum asta e si ideea filmului pana la final :)
E dragut! Eu am invatat cateva chestii din el :P