sâmbătă, 16 mai 2009

Free hugs (de Hunedoara)

Lume lume! În sfârşit campania "Free hugs" pe care eu de foarte mult timp o admiram a ajuns şi în Hunedoara.
De mult timp eu le spuneam celor care aveau clipuri pe youtube că îi admir şi că în Hunedoara nu se poate aşa ceva. Ete na! Uite că se poate. Deja suntem 52 de oameni doar în Hunedoara! Suntem foarte mulţi. Pe locul 2 pe ţară, după Bucureşti.
Un lucru e clar. Noi, Hunedorenii aşteptam de mult ocazia asta. Am fiert în suc propriu. Îi admiram(din spatele monitorului) pe alţii, îi lăudam şi felicitam şi ne plângeam. Uite că acum roata s-a învârtit şi miercuri, 20 mai, de la ora 13 o să îmbrăţişăm cât mai mulţi oameni.
Pentru cei din alte oraşe care vor şi ei, intraţi aici http://freehugs.lumebuna.ro/ şi înscrieţi-vă. Anunţaţi lumea şi chemaţi-vă prietenii. Chiar şi dacă sunteţi singur în oraşul vostru mergeţi. Iniţiatorul campaniei, Juan Mann, a fost singur. Lui i s-au alăturat mii, defapt milioane de oameni de pe tot globul. Haideţi să fim mai buni şi să le înseninăm ziua multor oameni.
Vă aştept pe cât mai mulţi!


Va urma si partea II cu pareri despre ce/cum a fost si ceva poze si clipuri.

4 comentarii:

Anonim spunea...

da-mi add : pyciulika :d

in caz ca vezi mesajul mai tarziu de ora 15 , nu mai sunt acasa , te atsept in fata la NEXT , magazin de haine de pe bdul corvin ...la 30 m de rafa spre teatru . free hugs for you

pyciulika spunea...

rectifica acolo :> 56 suntem <:-p

Bibi spunea...

Ba , free hugs for you .
Ceva minunat !


>:D<

Dya spunea...

Ceau ;)

Pentru ca vrem o primavara plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national si international. Planul e sa impartim zambete prin orasele din toata tara si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!

Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://www.lumebuna.ro/2010/04/07/campania-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 15 mai 2010, ora 14.00 sa imparti voie buna alaturi de noi. Daca ai nelamuri ma poti contacta pe adresa diana.cristea@lumebuna.ro

dya:)