joi, 20 decembrie 2007

give a bit of mmmh to me(Amanda Lear - Enigma)

asta e titlul pt k mel asta o ascult :)) 8-}
acu m-am intors din renumitul HOR/:) de la vreo aproape 5 beri pt ca a fost majoratul unei amice de-a mea si colega de liceu, pe ea a luat-o flama de mult cam dupa o ora dupa ce a intrat in bar :))
ma cam plictisesc si cica hai sa scriu blog(oooooook) acum am o discutie pe mess cu un tip despre tipe crizate si in love /:) eu imi exprim opinia legat de cele crizate, care iti provoaca boli pe boala nervoasa si pe care trebuie sa le parasesti din a 2-a zi(cred eu) ca n-are rost, daca asa sunt ele, trebuie lasate.
in rest ce sa mai zic, in hor am ascultat "am doar 18 ani" de 3 ori, evident de fiecare data am cantat-o from my bottom of my heart :P:D cu toate ca-s cam afon dar eu knd vreau sa cant, CANT :D, in rest am dat din cap knd mi-a venit cheful, pt ca e miercuri si azi nu e zi de cocalari :))
a fost mega ok, lada de bere era sub masa, si cine vroia se servea, misto rau de tot, oameni ok, muzica faina si tare :O (mai rar asa ceva:P)
abia astept sa vina majoratu meu!!! :D:D:D oaaaaaiiiiii! :D

4 comentarii:

Raducu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Raducu spunea...

Cu o ora intarziere fata de publicarea postului tau... am realizat si eu o mica opera de arta.... pe aceeasi tematica... discutia noastra care are la baza "fetele crizate".... http://raducujr.blogspot.com/2007/12/tipe-crizate-sau-mega-in-love.html

Bogdan spunea...

merci de comment (e primul :)) :P)
ti-am vazut articolul si nah, nush ce sa mai zic :P

Unknown spunea...

La varsta mea tutankhamonica nu ma mai pronunt asupra fetelor, deja domeniul meu e femininul in ansamblu. Voi vedeti "fete crizate", la fel de bine ele vad "baieti impotenti", de la sexualitate la spiritualitate. Cautarile au multiple puncte de pornire. De cele mai multe ori nu se stabilesc concordante. Multitudinea nondiscriminatorie a punctelor de vedere recuza exclusivismul patriarhal, autoritar, omniscient. Cine plaseaza pe un piedestal de inferioritate femeile, isi uita originile. Ca o concesie facuta masculinitatii irevocabile a lumii, nu ma pot abtine de la a sublinia ca femeile nu pot avea acelasi statut cu barbatul. Altfel, minerii ar fi toti femei:D Cineva, oare cine?, spunea ca femeia e "tridimensionala": Kuche, Kinder, Kirche.:D