joi, 1 aprilie 2010

Gânduri de 1 aprilie

Bucurie, melancolie, fericire, linişte, pace, amuzament, calm, optimism, dorinţă....

Astea sunt doar o parte din sentimentele pe care le simt acum. Acum când sunt acasă :)
Observ că de fiecare dată când vin în Hunedoara scriu aici... În Timişoara nu am starea necesară. E prea aglomerat, nu am timp să stau la laptop, să-mi vină idei... E adevărat că împart laptopul cu Andrei(frate-mio) şi fiind al lui el are prioritate.
Ca să scriu pe blog eu am nevoie de linişte, de timp să îmi ordonez ideile. Şi din păcate în cămin nu reuşesc asta... :(
Am realizat că după fiecare vizită acasă îmi doresc tot mai mult să mă întorc în tm dar să mă mut în chirie.... să am camera mea, să am linişte, să....
Mă bucură faptul că sunt căutat de oameni. Defapt mă bucur că pot ajuta oamenii. Că le pot împărtăşi din experienţa mea şi din cunoştinţele mele. Mă întreabă lumea cum e cu energiile :) îmi cer să le povestesc despre chakre şi despre aură. Asta o fac pe celălalt blog sau când mă întâlnesc cu ei.
Mă distrează mama.... pt că până să plec la facultate zi de zi îmi spunea să mă tund, dar azi mă sfatuia să îmi mai tai din vârfuri că mi se despică :))
M-a luat melancolia când am revăzut pozele de la banchet.... Mi-am adus aminte cu drag de colegii mei cu care, culmea, nu m-am înţeles excepţional dar totuşi a fost ceva. Mi-am adus aminte de tâmpeniile pe care le făceam în diverse ore. Mi-am adus aminte de multe....
M-am şocat când am văzut cât de mult am călătorit in 2008.... O dată la 2 săptămâni eram plecat :) Asta tot din poze am văzut. Şi evident mi-am adus aminte de momentele de atunci. M-a apucat un dor de călătorit.... Sunt curios dacă îmi voi "reveni". Parcă aş vrea să mă "apuc" de călătorit iarăşi. Mi-e dor de prieteni vechi, mi-e dor de locuri în care n-am mai ajuns de mult, mi-e dor de oamenii faini pe care i-am cunoscut o dată şi care îmi erau ca o familie :)
Sunt bucuros că toate astea îmi sunt amintiri. Amintiri superbe de pe care mi le voi readuce aminte cu zâmbetul pe buze
Calmul şi optimismul mi le dă Dumnezeu pt că ştiu că el îmi pregăteşte ceva frumos, în fiecare zi :) tuturor ne pregăteşte multe.
Iar dorinţa... eh dorinţe sunt multe, atât materiale, cât şi spirituale(sufleteşti) dar cea mai mare...... rămâne de aflat :)

Sărbători fericite şi pline de lumină! :)

3 comentarii:

Andreea spunea...

Citing acest post m-a facut sa ma gandesc si eu la trecutul meu. Pentru mine 2007 a fost un an extraordinar, iar ma bucur ca 2009 s-a terminat pentru ca a fost un an oribil.

Am terminat liceul si ma pregatesc pentru o noua viata....

Nu imi pare rau de nimic si nici nu mi-e dor de nici un moment care a fost, pentru ca vin altele, fie bune sau rele.... sunt ale noastre. And that's the beauty of it :)

Life is a big surprise party ;)

Peace!

Linda spunea...

esti atat de diferit pe blog de cum esti cand ma intalnesc cu tine.
nici nu pot sa argumentez calumea acum, dar cu prima ocazie.. haha!
.. si ma dezamagesti! cum naiba sa nu calatoresti mult vara asta? acum ai reducere de 50%, esti student, ce pana mea.

Alex spunea...

:) Foarte frumos tutule >:D<, sper ca printre amintirile din vara asta sa se afle si cele cu noi doi sau nebunia de la casa lui marius:) pluuuus ca am aflat ca am fost casatoriti:> asta da amintire...si ce de copiiii...si ce dusa am fost eu :O scuzoaiele mele...Love ya tutu!!!!