marți, 23 februarie 2010

Despre Lockerz

Lockerz e un site destul de popular deja în România,un site în care trebuie să intri în fiecare zi şi să răspunzi la o întrebare gen sondaj.
Pe Lockerz e folosit un anumit punctaj, prin puncte
(PTZ) primeşti 2ptz pe logare,2ptz pt fiecare persoană invitată şi 2ptz pe întrebare. Ca orice site, Lockerz vrea să-şi extindă numărul utilizatorilor. Ideea e că la 20 de membri adăugaţi de tine devii Z-list member, primeşti un tricou şi se dublează punctele primite pe întrebare şi pe logare(8ptz/zi 8x30=240ptz/luna).
Cu aceste puncte c
âştigate se pot "cumpăra" produse, faza mai neplacută este că se face re-stockul produselor o dată pe luna de obicei in 15 sau mai nou la sfarsitul lunii(25) şi nu apuci să-ţi iei tot timpul ce ai vrut. În România ştiu că au adus tricourile(merită să intraţi şi numai pentru el), Ipoduri(de la 200ptz) Macbookuri(de la 1000ptz) Iphone(de la 325ptz) PSP-uri (200ptz) X-box-uri (675) doar din ce ştiu eu. Puteţi intra pe site numai prin invitaţie, de aceea am făcut acest blog, în caz că vă interesează, vă trimit invitaţie.
Pentru invitaţie contactaţi-mă pe adresa de messenger bogdan.b_hd[@]yahoo.com
.
Puteţi folosi acest blog şi pentru a con
vinge oamenii ce îi invitaţi voi.
Vă rog căutaţi şi voi, dacă nu credeţi, pe net despre Lockerz şi veţi vedea că e pe bune. Căutaţi de exemplu "Lockerz unboxing" şi vă veţi convinge.
O zi bună!

*LATER EDIT*

Am uitat sa precizez ca se mai fac ptz-uri din vizionarea clipurilor de pe site. Un clip = 2ptz. Atentie! La sfarsitul clipului va apare un cod de confirmare, asa primiti ptz-urile!
Spor si la cat mai multe ptz-uri! :)

5 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Andreea spunea...

am si eu cont... de cand il am, daca ma logam in fiecare zii sigur aveam deja un laptop :))

Black Angels spunea...

La momentul de fata lockerz.com numai ofera nici tricouri pentru Z-list, nici produse atat de ieftine. Totul este schimbat!

Black Angels spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Am si eu o intrebare:
Obiectele sunt greu de licitat, si in plus acum au cam redus din premii.
Mai e faza cu reedem dar nu am prins-o niciodata....
Daca incerc sa cumpar ceva redus produsul poate fi expediat in Romania?
la pagina shop zice "shop currently does not ship to your country"
In schimb la cannd deschid un produs pe care ma gandesc sa il achizitionez zice "Item cannot be shipped to ....( o lista de tari printre care romaia nu e)"
Stie careva care daca se poate sau nu cumpara?