joi, 5 martie 2009

Mi-am revenit! Multumesc :)


Ţin să-i anunţ pe cei(puţini, dar care contează) care s-au cam stresat în legătură cu starea mea psihică. Sunt ok, dar mulţumesc că vă pasă şi că v-aţi făcut griji :)
Sincer vă zic că mi-am revenit şi mi-e foarte bine. Probabil am avut o "astenie de primăvară" prematură dar care mi-a trecut odată cu venirea primăverii adevărate. De când s-a încălzit afară şi e uscat trotuarul mă simt de sute de ori mai bine. De multe ori am impresia că e aşa linişte(în modul plăcut), o calmitate de care aveam nevoie. O calmitate pe care doar eu o simt din mulţimea agitată de oameni... Acum îmi place aşa de mult să ma plimb cât mai încet pe străzi şi să mă pierd în propriile gânduri. Acum că e aşa frumos afară :)
Abia aştept să termin şi cu blestematul ăsta de BAC şi cu admiterea lu' peşte să mă pot bucura de o vară de mult aşteptată... Până atunci trebuie, din păcate, să las aceste amintiri si doruri de-o parte şi să mă concentrez asupra învăţatului, să las netul, să las pierderea de timp inutilă şi să mă pun pe treabă că mai sunt 13 săptămâni până la Bac, şi trec ca naiba de repede...
Ca să termin cu ce am început, spun:
Mulţumesc vouă, celor care v-aţi făcut griji pt mine! :* >:D< :)

3 comentarii:

Tara spunea...

frumos,chiar imi place :)
mult spor la invatat iti doresc,sa nu te mai prind ca papi seminte si te uiti la scrubs k ti le bag pe gat(si semintele si compu evident)
ar trebui sa ne luam de mana,doar pentru ca ne-am revenit.si pentru ca ne revenim impreuna zi de zi,pe cat se poate..
p.s. uite peste ce am dat azi..superba piesa
http://www.trilulilu.ro/vicos/38c3e4832497a6

Edina spunea...

uhh...you're back.... i'm so glad >:D<... erai cam plouat...
btw... te'am desenat :D..... ti'l aduc cand vin in HD.... kiss yeah :*

adumbri spunea...

te sustinem mai ! da ce crezi tu :P