vineri, 20 martie 2009

Eu şi motociclismul

"Baba şi chiloţii" ar zice unii :P
Nu e chiar aşa :) Sunt un tip pasionat până în măduva oaselor, şi înapoi, de motociclism. Sunt pur şi simplu motociclist. DA! Motociclist! Eu aşa mă simt şi aşa mă consider. Ca un paradox, acum 2 minute am citit pe www.motociclism.ro ce spunea un motociclist. Mai exact "Consider ca motociclismul pleaca de la un vis. Fara vis nu exista implinire a lui. Asadar oricine viseaza sa aibe un motor, citeste despre motoare si doreste cu pasiune unu poate fi considerat motociclist. Ca visul daca nu se stinge isi va da si roadele odata. Si X si Y si oricine isi doreste un motor poate sa se considere deja motorist. Ca dorinta este samanta, motorul intre picioare este deja arborele crescut din samanta. Dar fara samanta nu exista nici arbori, nici flori.....decat de plastic " Aşa e! Omul ştie despre ce vorbeşte.
Şi revenind la mine. În primul rând scriu aceste rânduri deoarece în drum spre casă m-am întâlnit cu 3 prieteni de-ai mei, motociclişti, care îşi terminau de mâncat hanburgerii şi ce m-a pus pe jar a fost sunetul pe care l-am auzit în spatele meu. Un sunet care pe mine mă unge pe suflet. Când i-am auzit plecând inima mi s-a făcut cât un purice, stomacul mi s-a făcut ghem şi credeam că o să mă prăbuşesc. Zău!
Sunt sigur(fără a încerca să fac impresie) că sunt foarte mulţi care îşi doresc motoare, dar sunt foarte puţini care visează şi se roagă oră de oră ca mine să treacă timpul şi să-şi vadă bestiuţa cu ochii lor. Sunt foarte puţini cei ca mine, care după ce au motorul îl preţuiesc la fel cum îl voi preţui şi îngriji eu. La fel de sigur sunt că există foarte mulţi posesori de motociclete, care sunt catalogaţi drept motociclişti. A fi motociclist nu înseamnă a avea motorul în sine. E o stare, e o senzaţie, e o viaţă de puţini înţeleasă. Mă bucur că sunt prieten cu motociclişti adevăraţi care şi ei la rândul lor îşi preţuiesc motoarele. Pentru că şi ei au fost o dată ca mine!
Doamne, să treacă o dată cu bine BAC-ul şi admiterea şi să mă văd pe motor...

Sănătate şi Doamne-ajută! :)

6 comentarii:

Alex spunea...

Hehe, super. Daca nu as fi avut ochelari probabil as fi avut motor. Cam la concluzia asta am ajuns eu in urma zecilor de ore de meditare, ca oamenii cu ochelari nu pot sa dea nici din cap nici sa aiba motor. :)) Cred ca am inceput sa alunec pe ulei..da nu`i bai I love you tutu Pletos :)

Bogdan spunea...

Măi nu ştiu ce să-ţi zic. Eu ştiu destul de mulţi ochelarişti şi motociclişti şi headbang-ări... Acum fiecare cum crede. Eu ştiu că totul e posibil dacă iţi doreşti cu adevărat :P

Lăv iu tu :*

Alex spunea...

Eh știu că totul e posibil..dar eu mi-am ămpus reguli de frică să nu-mi sparg ochelarii. îți dai seama? =))

Bry spunea...

Lasa Bog...you "iz" optimist ;) Si o sa ai si acea bestiuta care ti-o doresti atat de mult. Bine ca nici mie nu mi-ar displace un virago... 8-> Asta stii si tu. Dar, cum ai zis si tu, una e sa iti doresti asa doar...si alta sa te rogi zi de zi...si sa te gandesti la ea in mod constant;). Someone, up there (*looks up up at the sky*) loves you...and you'll have everything you want ;). Kiss you lil' sexy future "medicinist" dude! >:D<

Bogdan spunea...

Eu nu ştiu cine te opreşte pe tine, bry, să speri la acel virao şi să te rogi zi de zi să-l ai. Eu abia aştept sa trec cu bine de admitere şi să mă relaxez(hopefully) pe motor :)

L'échappée Austere spunea...

exact...fara vise nu exista nimic. cel putin pentru mine. cred k cel mai important e ca oamenii astia nu au uitat de unde au plecat..