luni, 5 ianuarie 2009

Prima zi de scoala din 2009 :))) ce gluma buna! :))

Astazi am inceput scoala, cica :)) pt ca noi, cum suntem niste elevi foarte silitori si ascultatori, avand in vedere ca in liceu a venit nu stiu ce comisie de cacat de la minister am hotarat ca a sta mai mult de ora 11 e deja un efort prea mare pt neuronii nostrii mult prea obositi dupa sarbatori, si evident am plecat toti de la scoala :D Maine sigur ne vom trezi cu 3 absente dar mie nu prea-mi pasa.
Avand in vedere ca nu am mai scris de multa vreme m-am hotarat astazi sa mai aberez pe aici la insistentele unor prieteni cum ar fi Lexa si Radu :)
De sarbatori /:) la fel, o gluma... M-am simtit "extraordinar" de Craciun, pentru prima oara in viata am simtit ce fain e sa fie Craciunul, in calendar, dar defapt pt tine sa nu fie nici macar la fel ca intr-o zi obisnuita, ci si mai plictisitor. Am experimentat, din pacate, pe pielea mea sentimentul de a nu avea sarbatori... e super ;)
De revelion a fost un... mic haos, pana sa ma hotarasc ce fac. Dupa vreo 2-3 schimbari de planuri, si in sfarsit o mica surpriza(nereusita:)) ) am facut revelionul cu prietenii din timisoara, pe care consider ca nu are rost sa-i enumar pt ca se cunosc ei. M-am intalnit si cu persoane cu care era neaparata nevoie sa ma intalnesc. Am si baut dar nu cat sa ma imbat pt ca nu am simtit nevoia. M-am si distrat, am fost si in No Name unde chiar m-am simtit super fain.
All in all, a fost o vacanta... ok, spre sfarsit a fost mai ok, dar mai vin ele vacantele care sper sa devina tot mai ok.
Acum am o stare generala ca dupa sarbatori "amestecata bine bine pana se omogenizeaza" :)) si cu plictiseala, si a iesit un cocktail bestial. Stau tolanit in fata monitorului si ma uit pe deviantart si triburile, ascult melodii de toate felurile: unele mai "turbate" si mai enervante, altele vechi si obosite,de care m-am plictisit pana la scarba, altele tampite si funny, altele "normale" si la moda.
Am o stare ciudata :D


PS: Acum injurati-ma pt ca v-ati pierdut .... minute ca sa cititi prostia asta =))
>:D<

13 comentarii:

Alex spunea...

auzi..tu sa taci da? ma gandeam ca nu o sa scrii nimic de revel si d alea alea, pentru ca a fost mega mega mega...stii tu:)) ...:D. hai te pup :* see ya anu asta:D

Bogdan spunea...

bai! chiar a fost fain si m-am distrat! sincer!!!

Radu spunea...

dude, ai facut o miscare buna postand din nou pe blog :-bd. That's the spirit! Succes anu' asta! Te asteapta clujul! :D Peace and love! :)>-

Tara spunea...

petre... (injuratura)
pupe...si cheers darlin'!pt vacante mai reusite :)

ADRIAN SPARTAN spunea...

Pai mereu prima zi de scoala e de fapt ultima zi de vacanta..:)iar acum, cand criza e cu un picior in casa, vacantele sunt o solutie pentru relaxare...firesc, nu relaxare fiscala:)oricum, sarbatorile de iarna sunt asa cum trebuie sa fie doar in filmele americane..sau poate sunt eu cam pesimist, dar nu tin minte nici un Craciun foarte intens emotional..Sarbatorile de Iarna in orasul romanesc inseamna intalniri cu Bacchus si cu Maestru' Petrisor.
Poate de aceea Mos Craciun e gras si are nasul rosu si atunci cand a intrat la caldura, in casa:)))

Bogdan spunea...

adi, multumesc de comentariu. eu imi aduc aminte, cu nostalgie, de sarbatorile de acum 5-10 ani, cand eram copil "mic si prost" :)) si mergeam cu colindul, si ma distram asa fain; venea Mosul.... :)
Pacat ca acum trebuie sa ma maturizez, pt ca asa dicteaza societatea.... pt ca esti un ciudat al naturii daca mai ai nesimtirea si tupeul sa incerci sa mai fi macar pentru o clipa acel copil pe care zilnic il ingropam in toate cacaturile numite probleme....

Tara spunea...

stii mai,cum zicea Brancusi, cand nu mai suntem copii,suntem deja morti.
chiar si atunci cand societatea dicteaza,cum zici tu, spiritul ala de copil e printre singurele lucruri care te ajuta sa-ti atingi telurile in final.
pt ca e usor,asta-mi spui tu.e usor pentru ca suntem si vom ramane copii :)
te...pup :P

Bogdan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bogdan spunea...

ale... :) pentru a fi cu adevarat un copil si pentru a nu tine cont de absolut nici o parere si o privire ciudata care ti-e aruncata ai neapart nevoie de alt copil care sa te inteleaga si sa fie ca tine de copil :)
stiu ale, totul e usor si simplu. asa sunt toate in viata asta, doar noi ne apucam sa complicam lucrurile, fara rost. nu stiu de ce, dar am o vaga idee a ca noi (oamenii) suntem din fire mai sado-maso si ne place sa ne complicam singuri viata. ce tare :)) :D

Tara spunea...

devii personal.treci pe mess,esti pedepsit! =)
:*

Anonim spunea...

bog.....eu sunt inca copil, si imi place la dracu!!!
e prea bine sa gasesti in tine emotia sabratorilor copilariei.astept cu acelasi entuziasm zapada, ajunul craciunului, bomboanele de pom si nelipsitele filme de craciun vizionate cu mama in timp ce impodobim bradul...singura diferenta este ca acum am filmele pe dvd si folosesc un sistem de sonorizare sofisticat ca sa le urmaresc...in copilarie, aveam televizor alb negru si fara telecomanda...dar...pana la urma...tot asta e:)

Bogdan spunea...

nu devin deloc personal :) :P
ok, ma poti pedepsi :)) dar inca nu am devenit personal, am explicat ceva din punctul meu de vedere propriu si personal :)) :P

Bogdan spunea...

Sascha ma bucur pentru tine, ma bucur pentru toata lumea care simte sarbatorile asa cum le simti tu si cum le simt ei din totdeauna. Din pacate, pentru mine, anul asta nu a fost sa fie asa. O iarna de tot rahatul, fara zapada si cu un ger care te zgaria pe fata cand ieseai din casa si cu multe altele care nu tin de vreme :)
Oricum sper anul asta, la anul, sau cine stie peste cati ani sa resimt acelasi fior din copilarie cand simt ca se apropie Craciunul :)