joi, 17 iulie 2008

Concursul National de Creatie si Dezvoltare IT -editia a III-a

Grupul Elevilor Pasionati de IT (GREP-IT) organizeaza, in perioada 10 – 13 septembrie a.c., la Botosani, cea de-a treia editie a Concursului National de Creatie si Dezvoltare IT , primul concurs organizat in totalitate “de tineri, pentru tineri”, fara implicarea vreunui cadru didactic sau a vreunei institutii de invatamant. Concursul reprezinta o oportunitate de invatare si de schimb de experienta pentru elevii pasionati de IT.
Pentru editia din septembrie au fost anuntate cinci categorii competitionale:

- Design si dezvoltare web
- Software utilitar
- Software educational
- Tehnologii mobile
- Media

GrepIT este o initiativa dedicata dezvoltarii competentelor elevilor pasionati de calculatoare, prin simularea unui mediu competitional dar si colaborativ, provocator si fascinant, similar cu domeniul IT din secolul XXI. Competentele pentru Societatea Informationala isi gasesc astfel un creuzet ideal pentru formare, iar aplicatiile dezvoltate de catre participanti pot constitui startul pentru progresele semnificative in domeniul IT din urmatorul deceniu.


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la email: contact@grepit.info si telefon: 0747164414. Succes si spor la lucru!
Daca doriti sa ajutati la promovarea acestui eveniment, va rugam sa accesati pagina www.grepit.info/promo.html.

Niciun comentariu: