miercuri, 6 martie 2013

Mi-o fost baba...


No că mi-o fo' şi mie baba ieri, 5 Martie...

Până pe la ora 23 aproape că uitasem de ea. Apoi am stat şi am făcut o analiză a zilei :)  Mi-am dat seama ce babă bună mişto am avut!

Vremea a fost cât se poate de frumoasă: soare, cer senin, nici frig dar nici prea cald pt ziua respectivă. O zi foarte frumoasă din punct de vedere meteorologic.

Pe lângă vreme, care în mod tradiţional e importantă, am mai avut parte şi de câteva evenimente frumoase.

Ajuns acasă dupa 2 zile de vizitat rude, unde n-am avut conexiune la net, am avut de sortat peste 80 de mailuri , printre care am găsit şi răspunsul din parte viitoarelor mele gazde din Croaţia! De câteva zile mă gândeam să-i sun, pt că trecuse ceva vreme de când le-am trimis emailul şi nu primisem nici un răspuns. Uite că nu a mai fost nevoie, pt că îmi răspunseseră şi mi-au zis că mă primesc la ei, în Aprilie, pt o lună sau chiar mai mult! Nu mai puteam de fericire :)

Pe lângă această veste foarte bună, am mai primit un email cu linkul unui articol despre couchsurfing . Eu am ajutat la realizarea acestui articol, răspunzând la un interviu online. Mie mi se pare frumos, dar poate sunt subiectiv :) Domnişoara care a scris articolul mi-a spus că ar vrea să facă un articol şi despre mine, mai exact despre proiectul meu WorldWideHitchhiker. Ar fi al 3-lea articol despre asta, în presă, online!!! :O

No, şi pe lângă toate astea, am mai ieşit la o bere cu fostul meu coleg de bancă din liceu, Tony. Aşa fain a fost.... Îmi e destul de greu să exprim în scris. Am povestit vrute şi nevrute. Ne-am adus aminte de pactul nostru prin care am spus că ne facem pierce în buză dacă luăm teza la mate, şi am luat-o :)) Am vorbit despre asociaţia anti-drog din care am făcut parte şi proiectele sale. Am povestit despre ce vrem să facem, despre ce-am mai făcut. A fost foarte fain.

Iar seara mi-am învăţat părinţii cum să îşi verifice emailul, să răspundă la unul şi chiar să scrie unul din proprie iniţitivă. Sunt foarte mândru de ei! Mai ales de taică-mio, care a prins super repede :) Auzind că voi scrie şi pe facebook, a zis să-i fac şi lui cont :)))

În concluzie io zic că am avut o babă faină şi dacă tot anu' mi-o fi la fel ca ziua aia, atunci o fi bine :)

Baftă şi o zi faină!